21 oct. 2008

Un an de vacanta

Rutina traficului de fiecare zi te face sa iti zboare mintea la tot felul de lucruri. Intre doua intersectii, timp in care 301 inainteaza ca melcul, ai timp sa analizezi, sa revizuiesti, sa te gandesti la cum ar fi si cum ar fi fost si la alte lucruri care incep cu cum.
Ieri in 301 m-a izbit ideea unui an de vacanta. Un an intreg, 365 de zile, in care sa fac toate lucrurile care imi trec prin cap, toate lucrurile care imi plac si pentru care nu am niciodata timp, sau timp suficient. Un an in care:
- sa ma plimb dupa pofta inimii:
- sa invat lucruri noi si practice;
- sa plantez flori sau sa lucrez intr-o gradina;
- sa invat sa schiez:
- sa zbor cu parapanta;
- sa invat sa cant la chitara;
- sa invat sa fotografiez:
- sa ma joc cu copii;
- sa merg la multe multe concerte;
- sa vizitez muzee;
- sa cunosc oameni faini langa care sa cresc;
- sa fac toate traseele de munte care ma asteapta
- sa.....

Un an de zile in care sa nu aud de 301 si de blocaje in trafic, de oameni nemultumiti, care bombane tot timpul, de lucruri care nu functioneaza, de vesnica problema a lui "cu ce ma imbrac azi" sau alte lucruri din gama asta, de un birou in care stau singura marea majoritate a timpului, de planificari, organizari, deconturi, facturi, sonerii, de socotit si aranjat. Un an in care sa ma bucur de tot ceea ce ma inconjoara pur si simplu. Sa ma minunez de minunatia lumii si de oamenii ei. Si de felul in care a creat Dumnezeu toate lucrurile si le-a aranjat la locul lor in felul Lui special.

Un comentariu:

Clarisa spunea...

Ca frumos zici, Cris...