2 ian. 2015

Urare de fericire

Sa iti fie anul fericit. Fericit ca atunci cand pleci de acasa fara umbrela si ploaia a stat pana ai ajuns in statie. Sau inveti sa razi si sa te bucuri asemenea copilului care sare in toate baltile pe care le gaseste, incaltat in cizmele lui de cauciuc cu buline.Poate ar trebui sa pui si tu unele pe lista ta de cumparaturi.
Sa iti fie anul fericit. Fericit ca atunci cand primesti buchetul acela de lalele galbene pe care il asteptai de atata vreme. Sau o plaja cu nisip fin si o mare cu valuri uriase, salbatic de frumoasa, doar pentru tine. Sau o pata de cer albastru intr-o mare de nori.
Sa iti fie anul fericit. Fericit ca atunci cand ai ajuns in varf intr-o zi senina si toate crestele si vaile ti se deschid inainte. Ca atunci cand te-ai prins cu toate degetele si de ultima priza galbena si stii ca asta inseamna ca ai ajuns la sfarsit de traseu. Ca atunci cand descoperi ca toate vanataile si esecurile sunt si ele parte din fericirea de acum si nu se putea fara ele.
 Sa iti fie anul fericit. Fericit ca atunci cand descoperi ca ceea ce are El pregatit pentru tine este mai bun si mai frumos decat ti-ai fi imaginat (Si sa tot fie anul plin de astfel de descoperiri). Ca atunci cand se da la o parte si ceata, si nor, si frig si planurile Lui pentru tine se contureaza frumos in toata splendoarea lor.
 Sa imi fii fericit anul asta de cel putin 2015 ori!

Un comentariu:

Unknown spunea...

Foarte frumos! Mulțumim tare mult! Un an binecuvântat tuturor!