13 nov. 2013

Cuvinte

Exista cuvinte care striga in noi. Striga puternic prin gura bine ferecata si zambitoare. Exista cuvinte care se plimba prin noi. Cu pasi mari, largi, facand inconjorul inimii de la un capat la altul. Exista cuvinte date cu magnet care isi cauta busola. Sau cuvinte rosii care isi cauta linia directoare pe care sa o urmeze.
 Exista cuvinte care locuiesc in noi. Și in fiecare zi se cuibaresc tot mai bine. Au chiar o gradina cu lalele si o fereastra care da spre munti. Cuvinte care se slefuiesc si devin oglinzi in care ne privim in fiecare dimineata.
 Exista cuvinte care iau forma gandurilor noastre. Exista cuvinte. Dor.
Sursa foto: http://www.wwu.edu/soundings/winter11/hopes.shtml

12 nov. 2013

Despre degetul meu mare de la picior, emotii, corzi si alte prize

Exista zile in care simti cand inima iti bate cu putere si iti ard talpile ca atunci cand mergi sa te intalnesti cu cineva drag si totusi sa nu te duci nicaieri. Sau ca atunci cand vezi in in-box un nume vechi si un mail nou. Si totusi inbox-ul sa arate la fel. Am descoperit cu uimire ca la fel de tare imi bate inima si la fel de nerabdatoare imi sunt talpile si atunci cand trebuie sa ma duc la catarat.
Planuisem si visasem de mult la o iesire la panoul de escalada si la un curs de escalada cu
draga, buna si mereu proaspata sare din bucate adica Oana.

4 nov. 2013

Surori de....n ori

Exista mai multe categorii de surori.
Surori premiu. Surori care merg cu tine la serbarea de premiere si cand iei premiul trei si cand iei premiul I si cand absolvi facultatea.

1 nov. 2013

Dincolo de usa

Exista momente pe care ai vrea sa le aduni in tine si sa nu le mai dai drumul. Sa le tii in causul palmelor asa cum tii zapada pana se topeste si parca ai vrea sa pastrezi apa zapada intr-o sticla bine inchisa pe un raft din biblioteca.